OVER ONS

WIE WE ZIJN EN WAT WE DOEN

Van der Steen Schilderwerken is een gerenommeerd schildersbedrijf uit Best en aangesloten bij OnderhoudNL Garantie. Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en enthousiaste onderhoudsschilders met ruim 25 jaar ervaring in de schilder branche. En sinds geruime tijd aangesloten bij Schilder^scool om leerling schilders de mogelijkheid te beiden om met een werk-en opleidingsgarantie ons schildersvak te leren.

Wij streven naar het hoogst mogelijke resultaat en combineren het ambachtelijk schilderwerk met professionele materialen en moderne technieken. Kortom onze betrouwbare vakschilders beschermen en verfraaien uw eigendom.

Schilderen is dan ook meer dan het aanbrengen van een nieuwe verflaag. Vaak liggen bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud ten grondslag aan de slechte staat van het schilderwerk Om dit op de juiste wijze helder te krijgen inspecteren en inventariseren wij de staat van uw schilderwerk en de daaraan gerelateerde bouwkundige status.

Wij brengen in kaart waar de knelpunten zitten, en leveren u een passend advies aan om uw pand weer op te knappen naar een niveau dat wij hanteren, en dat Van der Steen Schilderwerken al jarenlang onderscheidend maakt. Hierbij verzorgen wij als onderhoudsbedrijf niet alleen het schilderwerk maar ook het bouwkundige gedeelte, zodat u als klant slechts 1 aanspreekpunt heeft. Schilderen is het beschermen en het goed voorbehandelen van de ondergrond en, om deze ondergrond dan zo lang mogelijk in een goede staat te behouden met het juiste product als beschermlaag. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit onderhouds en nieuwbouwschilderwerk zowel op de zakelijke als op de particulieren markt.

Neem nu contact met ons op.

EEN GREEP UIT ONZE WERKZAAMHEDEN

Van ambachtelijk schilderwerk tot moderne technieken

TOP